top of page

Bureaubiz: Forbrugerrådet Tænk bruger bureau til kampagne for frit tv-valg

Forbrugerne skal have frit tv-kanal valg, mener Forbrugerrådet – som har valgt at bruge kampagne-ressourcer på at få budskabet ud.

Forbrugerrådet kommunikerer ofte via pressemeddelelser, som medierne enten bringer eller arbejder videre med. Nu går Forbrugerrådet til angreb mod tv-pakkerne og søger dels at få danskerne til at støtte holdningen, dels at få branchen til at indføre frit tv-kanal valg.

Og i denne sag nøjes Forbrugerrådet ikke med at oplyse medierne om sin holdning. Her har man hyret et bureau - i form af Farmen, der blevet stiftet af Nele Normann og Mogens Damgaard i 2013. De var forinden partnere i Raffinaderiet.

Afsættet er, ifølge Forbrugerrådet, at 3 ud af 4 danskere oplever, at de betaler for mere tv, end de har brug for. Og har adgang til flere kanaler, end de faktisk ser.

Der er nu taget hul på en egentlig kampagne, der kommer til at køre de kommende måneder. Den består bl.a. af annoncer på både print og de sociale medier – samt, senerehen i forløbet, en film, som Farmen har skrevet, og Forbrugerrådet har fået produceret.

Kampagnen har foreløbig fået godt 3.000 personer til at protestere mod pakkerne og kræve frit valg.

Nele Normann, direktør i Farmen, siger:

"Vi bruger primært de sociale medier i kampagnen, fordi budskabet egner sig rigtig godt til at dele. Der er energi i forargelsen over, at man betaler for noget, man ikke ser. Vi har planlagt en del små elementer, som hele tiden skal skubbe til kampagnen – og så har vi også et par overraskelser i ærmet."

Se artiklen her: bureaubiz.dk

News
bottom of page