top of page

SAXO går under jorden

SAXO sætter bogsalget på skinner med en spektakulært kampagne i Metroen og i TV2. Bag kampagnen står Farmen.

Sidste år forvandlede SAXO Nørreport og Frederiksberg Metrostationer til Danmarks største bogreol. Kampagnen var en kæmpe succes og løftede salget af bøger med hele 12%. Nu bliver kampagnen fulgt op af en ny stor spektakulær satsning i Metroen.

- De resultater vi fik sidste år, var helt fantastiske, så i år går vi skridtet videre. Udover en total foliering af Nørreport, dekorer vi et tog og er massive på TV2, siger Marketingdirektør i SAXO Peter Hestbæk.

Kampagnen er skabt af Farmen og det kreative univers bygger på det, der sker, når man læser bøger.

- Tallene fra sidste år viste, at Metro-passagerne fik en bedre rejseoplevelse, fordi de synes, at bogreolerne var hyggelige – og det skabte salg. De erfaringer bygger vi videre på i år og har skabt et univers, hvor bøger og læseoplevelser er i centrum, siger Mogens Damgaard direktør i Farmen.

Det visuelle univers er skabt af mange tusinde bøger og billeder, som betyder, at folk hele tiden vil opdage nye ting, når de går forbi.

- Vi har arbejdet med den oplevelser forskellige genrer skaber, romatik, gys, eventyr osv. Det har været et kæmpe arbejde at skabe de forskellige tableauer, så vi håber, at folk får en på opleveren og opdager nye ting, hver gang de går forbi, siger Nele Normann direktør i Farmen.

News
bottom of page